Elindult a blog!

Címkék: kezdőlap

2011.01.31. 23:59

Gordon Ramsay receptek magyar háziasszony módra

Mindig is szerettem főzni, de mint szakma csak mostanában kezdett el igazán érdekelni. Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskolában kezdem komolyabban szakácskodni tanulni, és a kedvenc fine dining szakácsom Gordon Ramsay, akinek minden műsorát és könyvét figyelemmel kísérem.

Párom is nagyon szereti a szépen tálalt, jó ételeket, így arra gondoltam, hogy minden vasárnapi ebédünk ezentúl Gordon Ramsay receptjei alapján készülnek majd. Minden kiválasztott vasárnapi menüt próbálok majd a lehető legjobban megközelíteni, és csak akkor próbálok meg egy alapanyagot helyettesíteni valami hozzá hasonlóval, ha annak beszerzése nem, vagy csak irreális körülmények között oldható meg Magyarországon. Tekintettel arra, hogy az otthoni konyhánk nem egy fine dining étterem konyhája, bizonyos ételek elkészítését egyszerűsíteni próbálom majd, de csak annyira, amennyire feltétlen muszáj.

Blogomban nem csak Gordon Ramsay recepteket olvashattok majd, hiszen saját receptjeimet is szeretném bemutatni Nektek. Az ételek elkészítéséről párom képi és videó anyagokat fog készíteni, hogy a nehezebb technikákat is be tudjam mutatni, és színesebbé tegyük a recepteket.

Az ételekhez szükséges alapanyagok árát is igyekszem megosztani veletek, nem csak a véleményünket az ízéről, és az elkészítés nehézségéről. Remélem megtetszett a blogom, és rendszeres látogatója leszel!

A bejegyzés trackback címe:

https://gordon.blog.hu/api/trackback/id/tr352632948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eyesis 2011.02.02. 12:18:10

Ez jól hangzik! Kíváncsian várom az első vasárnapi ebédet!
süti beállítások módosítása